TRD buigt zich over Toyota GR Supra

Toyota Supra TRD Performance Line Concept

Voor wie de Toyota GR Supra net niet sexy genoeg is en de versie van Prior Design iets te ver vindt gaan heeft Toyota's huistuner TRD een Performance Line bedacht. Maken... of kraken?

We horen sterk uitéénlopende meningen over de nieuwe Toyota GR Supra. Love it or hate it. Nu komt Toyota Racing Development -TRD- met hun allernieuwste creatie aanstormen. Laten we eerlijk zijn, ze hebben bij TRD wel door hoe ze een lekker wagen moeten ontwikkelen.

Cosmetisch

Wel even duidelijk maken dat het enkel een cosmetische aanpassing is die aerodynamische voordelen moet bieden. De zes-in-lijn van BMW die zich verstopt in de neus van de Supra behoudt zijn 340 paarden en 500 Nm koppel. Natuurlijk zijn dat al aardige cijfers. Sorry fanboys, verder zoeken naar een krachtkuur.

Toyota Supra TRD Performance Line Concept

Het uiterlijke gerief mag wel gezien worden. Al de aanpassingen zijn uit koolstofvezel en bestaan uit een achterspoiler, splitters voor- en achteraan, inzetstukken in de portiers en een andere sideskirt. Verder krijg je bij dit pakket 19-duims -uit aluminium opgetrokken- lichtmetalen velgen. Het prijskaartje is momenteel nog onbekend.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités