Meer peper: Renault Megane R.S. Trophy

renault-megane-rs-trophy-2018-official

Renault heeft de overtreffende trap van de Megane R.S. bovengehaald. Met de Trophy krijg je er 20 pk en een hoop rijsensaties bij.

Slim van Renault, om even te wachten met de krachtigste versie van de Megane R.S. Want waar andere merken steevast vermogen inboeten wegens WLTP-aanpassingen, kan Renault nu gewoon uitpakken met een krachtigere versie van haar powerbeest.

méér is méér

Renault geeft de Megane R.S. Trophy dezelfde 1.8 TCe, nu voorzien van 300 pk en 420 Nm. Dat doen ze door wat aan te passen aan de turbocompressie en de uitlaat. Standaard staat hij op het Cup-chassis, met een strakkere ophanging en een Torsen mechanische sper als belangrijkste kenmerken. De Trophy kan gecombineerd worden met manuele versnellingsbak of de EDC-automaat met dubbele koppeling. Verder krijgt hij ook de 4Control vierwielsturing ter beschikking. Hij staat op 19 inch velgen met Bridgestone high performance banden.

renault-megane-rs-trophy-2018-official

Binnenin biedt Renault Recaro-sportzetels voorin, bekleed met Alcantara. De Multi-Sense rijmodi uit de gewone R.S. blijven onveranderd beschikbaar op deze Trophy.

renault-megane-rs-trophy-2018-official

Derniers articles publiés

Commentaires (4)

Laisser un commentaire
Wim 10:25
Portrait de Wim

idd, zot eigenlijk

Techno Patat 16:35
Portrait de Techno Patat

Na de vorige topper was ik toch benieuwd naar deze. Maar ze hebben der toch maar weer een begeerlijke hot hatch van gemaakt! Knap stuurtje ook eigenlijk. Die RS afdeling doet dat toch echt goed vind ik...

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités