Abarth Scorpion Skin: Italiaanse middenvinger richting kanker

abarth_scorpion_skin

De Abarth Scorpion Skin is een unieke Abarth 595 die zoveel mogelijk geld moet opleveren voor het KWF, een Nederlandse stichting tegen kanker.

Het KWF-wat? Het KWF is een Nederlandse stichting die zich inzet voor de bestrijding van kanker. Momenteel zijn er studies die aanwijzen dat het gif van schorpioenen kanker zou kunnen bestrijden en dan is de link met Abarth snel gemaakt. Het verhaal is helemaal rond als je weet dat Carlo Abarth, oprichter van het merk met de schorpioen, overleden is aan de ziekte.

Unicum

De Abarth Scorpion Skin is een Abarth 595 die is aangepakt door de Nederlandse kunstenaar Pablo Lücker waarbij er gekozen is voor een zwarte lak en 17-duims zwarte velgen. Om voor wat licht in de duisternis te zorgen –en dat mag je letterlijk nemen- is er gekozen voor een unieke stripping. Binnenin is er ook hier gekozen voor een volledig zwart lederen interieur met Beats-audiosysteem en 7-inch touchscreen. Verder zien we een Record Monza-uitlaat en Xenon-koplampen terugkeren. Het 1,4-tje heeft 160 paarden en 230 Nm waardoor je 100 na 7,3 seconden ziet verschijnen.

abarth_scorpion_skin

Moest er iemand geïnteresseerd zijn in deze one-off Abarth, dan kan je je HIER inschrijven voor het besloten event om per opbod deze Scorpion Skin te bemachtigen. Wel nog even geduld hebben tot oktober dit jaar.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités