Prijs Aston Martin One-77 Q-series: op aanvraag

2011-aston-martin-one-77-q-series

Heb je een enorme spaarcent op de bank waar het 0.0 opbrengt? Neem even contact op met de dealer in Dubai. Reken wel even op ongeveer 2.7 miljoen euro. Koopje, toch?

Als we de voedingsdriehoek van de unieke wagens zien dan staat de beeldschone Aston Martin One-77 ergens helemaal bovenaan en dan heb je nog een ieniemienie plekje boven de One-77 dat wordt opgevuld door deze Aston Martin One-77 Q-series. Dat je van deze wagen het bestaan niet kende is niet zo erg aangezien dit een gelimiteerde versie binnen een gelimiteerde versie is. Van de 77 One-77's zijn er 7 uitgekomen als een Q-series. Deze Q-series zijn op het einde van de levensmaanden van de Aston Martin One-77 gekomen als tribuut aan deze parel van een wagen. Volg je nog?

aston-martin-one-77q-series

2.7 miljoen

Dat is de prijs die de vorige Aston Martin One-77 Q-series heeft opgebracht bij dezelfde dealer. Dat is meer dan die andere gelimiteerde versie alleen voor het circuit, de Vulcan. Onderhuids is er bij de Q-series niet enorm veel veranderd. Hij beschikt nog altijd over een gigantische 7.6 liter V12 die een “haast-niet-op-de-baan-te-zetten” 700 paardjes op de achterwielen geeft. Dit geeft een top van 354 km/u en een acceleratie naar 100 in 3.7 seconden.

aston-martin-one-77-q-series

Opvallend

De wagen is bijna in nieuwstaat en dat kan ook niet anders aangezien de wagen maar net 992 kilometer op de klok heeft. De prachtige metallic grijze lakkleur geeft de wagen een klasse vol uiterlijk, terwijl het vuurrode interieur meer iets weg heeft van een plezierige volwassenenclub of de onderkant van Louboutins die waarschijnlijk ook gedragen wordt door de dame die in deze wagen mag plaats nemen.

aston-martin-one-77-q-series

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Yannick 17:34
Portrait de Yannick

Wat is de naam van de gekozen kleur interieur?

wansmakelijk rood?

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités