Kahn's Range Rover: Dik, dikker, dikst

range-rover-kahndesign

Ben je opzoek naar een grote luxueuze SUV dan kom je al snel bij Range Rover terecht. Maar er zijn steeds mensen die meer willen en die mensen kunnen terecht bij Kahn Design.

Nee, niet de voetbal legende Oliver Kahn maar Afzal Kahn is de oprichter van Kahn Design. Een bedrijf gevestigd in Bradford, England dat zich specialiseert in het exclusiever maken van je al best exclusieve wagen. Zo ook heeft hij zijn tanden gezet in de Range Rover Autobiography en het resultaat mag er best wezen.

Opvallend is een Understatement

Het exterieur van de Project Kahn Range Rover 4.4 SDV8 Autobiography LWB LE (help, wie kiest die namen toch) is ronduit agressief, dit is wel wat anders dan de klassieke vormen die we van de Range Rover gewoon zijn. Andere voor-, zij en achterbumpers veranderen de hele look van de wagen en hoe kan het ook anders, ongelofelijk veel carbon maar dat vinden wij niet erg. Om het uiterlijk van de wagen compleet te maken is er gekozen voor 22 inch lichtgewicht RS600 velgen met optioneel gekleurde remklauwen.

range-rover-kahndesign-interieur

Een koningin waardig

Het interieur is minstens even opvallend als het exterieur. De basis-Autobiography had al ruim voldoende luxe aan boord, maar alles kan natuurlijk beter in de wereld van Kahn. Geperforeerd grijs met zwart leder siert de binnenkant van Kahn zen project (laten we het zo noemen). Zowel de passagiers die vooraan als achteraan zitten kunnen profiteren van deze extreme luxe.

range-rover-kahndesign

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités