Brabus neemt badass Smart Cabrio mee naar Genève

smart-fortwo-cabrio-by-brabus_2

Deze Brabus Ultimate 125 wordt misschien wel één van de meest opvallende creaties op Genève volgende week. Dat heeft hij natuurlijk te danken aan het knalblauwe Blu Glauco, de two-tone achttieners en het trio van uitlaatpijpjes.

De Brabus is niet alleen show. Het kleine geblazen driecilindertje werd gekieteld tot een respectabele 125 pk en 200 Nm. Met een 0 naar 100 tijd van 9.2 seconden kan je de smurfblauwe Smart moeilijk een pocket rocket noemen en met een prijs van 55.630 euro is hij alles behalve goedkoop. Toch verwachten we dat je ze deze zomer wel eens zou kunnen tegenkomen, zij het in de smalle straten van het rood-witte prinsdom. Verder is de ForTwo gelimiteerd op 175 km/u en is er ook een coupé variant beschikbaar tegen 49.980 euro.

smart-fortwo-cabrio-brabus

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Adriaan 11:06
Portrait de Adriaan

Dus voor een goede 30k kan ik mij een mazda mx5 met 160pk fulloption gaan halen, die dat op elk puntje beter presteert dan deze smart brabus, of ik betaal 50k voor een opgekietelde smart die in principe een start prijs heeft van onder de 10.000euro.
Wat waren ze aan het roken daar bij smart om daar zo een prijs op te plakken? Moet sterk spul geweest zijn...

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités