Jaguar F-Pace zorgt voor gedragswijziging in leasingmarkt

jaguar-f-pace-autosalon-brussel-2016_2_van_9

Goed nieuws voor Jaguar in België. Op een gezellig onderonsje in Genève liet Jaguar vallen dat de F-Pace het echt goed doet. En dat ligt niet aan de particuliere markt.

Ja, ook de particuliere markt heeft zijn aandeel in het (voorlopige) succes van de F-Pace in België, maar de eerste SUV van het merk brengt een ander fenomeen teweeg.

De Jaguar XE en de Jaguar XF zijn twee modellen die het in principe perfect zouden kunnen doen in de leasingmarkt. Ze zijn concurrentieel inzake CO2-uitstoot en zijn vergelijkbaar geprijsd met de Duitse concurrentie. Maar het merk Jaguar heeft de perceptie van een relatief duur merk te zijn, en dat is een struikelblok. Of dat was een struikelblok.

Ja, de XF en XE zijn nog geen toppers in de leasingmarkt, maar de F-Pace lijkt daar verandering in te brengen. Voor het eerst willen directeurs en bedrijfsleiders met een Jaguar rijden, en wel met de F-Pace. Die trend zal ervoor zorgen dat Jaguars meer in het straatbeeld komen en dat het ook OK wordt om ervoor te kiezen als bedrijfswagen. De F-Pace maakt het pad vrij en Jaguar verwacht dat de XF en XE nu zullen volgen.

Auteur: Auteur: Pieter A.
Commentaires: 0 reacties

Tags

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités