Abarth bedankt België met 595 Competizione by Tag Heuer (Autosalon Brussel 2016)

abarth595-tag-heuer-brussel-2016_01

De opvolger van de Abarth 500 (nu ja, facelift) staat in de coulissen, dus de tijd voor uitzwaaimodellen is aangebroken. In België krijgen we een op 30 stuks gelimiteerde Abarth 595 Competizione by Tag Heuer, met al even gelimiteerde horloge.

België is - gek genoeg - altijd een belangrijke afzetmarkt geweest voor Abarth. Daarom ook dat het merk, met de opvolger om de hoek, besloot om in samenwerking met Zwitsers horlogemerk TAG Heuer een gelimiteerde oplage te maken van de 595 Competizione voor onze markt (en die van Luxemburg). 30 stuks zijn het geworden die luisteren naar de iets wat voor de hand liggende naam 595 Competizione by Tag Heuer.

Herkennen doe je hem aan de two-tone grijze lak. Het is te zeggen, onder is grijs, boven is een wrap die de illusie van geborsteld staal opwekt. Een folietje van personaliseringsafdeling Garage Italia Customs. Verder krijg je zowat alles wat er bij de 595 Comptezione valt te rapen. Van een 1.4 benzine met 180 pk en 250, over remspul van Brembo tot de bekende Sabelt-stoelen.

abarth595-tag-heuer-brussel

De samenwerking met Tag Heuer levert natuurlijk ook een unieke horloge op. Specifiek gaat het over TAG Heuer Carrera Automatic chronograaf voorzien van Abarth-logo's. 27.790 euro moet je neerleggen voor deze exclusieve Abarth.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités