Toyota op het Autosalon Brussel 2016: mini-wereldpremière

toyota-mirai-europa_04

Op het salon van Brussel mag Toyota met een wereldpremière uitpakken. Daarnaast laat het merk drie Belgische premières zien. Nuja, vier, maar een Two-Tone versie van de Yaris kan je moeilijk als een première beschouwen.

Wel premières zijn de nieuwe RAV4 die nog niet eerder in België te zien was op een salon. Ook de Prius is voor het eerst te zien in ons land. De CO2-uitstoot daalt in deze nieuwe generatie tot 70 g/km, terwijl het gemiddelde verbruik nog slechts 3,0 l/100 km bedraagt.

De wereldpremière is er voor de Verso. Die krijgt het Toyota Safety Sense-systeem, een hertekend interieur, nieuwe lichtmetalen velgen en nieuwe kleuren. Hij mag ook het Toyota Touch 2-multimediasysteem verwelkomen.

Technologisch vernuft is er met de Mirai, een model dat op waterstof rijdt. Die Mirai komt tegen april 2016 echt naar de Belgische dealer.

Sportieve klanten kijken dan weer graag naar de GT-86 CS-R3, de wagen waarmee Patrick Snijers actief was in de Rallye du Condroz.

Toyota vind je in Paleis 9 van Brussels Expo. Het volledige overzicht van het salon en de praktische info lees je in ons overzichtsartikel.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
P. Nis 10:19
Portrait de P. Nis

Ik zou niet durven de kwaliteit van een Toyota in twijfel te trekken, maar hoe ze er in slagen om zo'n spuuglelijke carrosserieën te ontwerpen, is me een raadsel.
Vooral die 'smoelen'... wie bedenkt het...........

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités