Hyundai lanceert N-submerk in Frankfurt

hyundai-n-2025-vision-gran-turismo_teaser-1

Hyundai zal op het autosalon in Frankfurt haar N submerk voorstellen. Met de voorstelling van dit performance-onderdeel laten ze ook twee concept cars zien, al zijn die niet wat je zou denken.

Hyundai N moet staan voor een new momentum for an exciting driving. Dat je voor de leuk sturende Hyundais voortaan bij N moet zijn, is bij deze bevestigd. De Koreanen zullen hun kennis en ontwikkelingen die ze voor de WRC-rally's gebruiken via dit submerk op de baan over zetten.

Daarom laten ze in Frankfurt al de i20 WRC zien die ze in 2016 zullen gebruiken om het wereldkampioenschap rally tot een goed einde te brengen. Die i20 WRC is gebaseerd op de nieuwe generatie i20 en doet ons verlangen naar een potente versie van die i20 voor op de weg.

hyundai-new-generation-i20-wrc

Om de presentatie nog wat meer in de verf te zetten, wordt ook de Hyundai RM15 concept car getoond, voorzien van een 2.0 turbo middenmotor met 300 pk. Ook de Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo kan je er zien, een concept car die volledig ontwikkeld werd om in Gran Turismo te passen, het racespel voor op PlayStation, weetjewel. Of die laatste fysiek dan wel virtueel aanwezig is, is niet helemaal duidelijk. Al heb je met de eerste twee modellen genoeg om je op te verlekkeren.

hyundai-rm15-concept

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités