Honda start productie Civic Type R

honda-civic-type-r-production-start

Honda is begonnen met het in elkaar zetten van de Civic Type R in Swindon, Engeland. Sterker nog, de eerste drie exemplaren zijn net op tijd klaar om op de foto te gaan met de productiearbeiders.

Als je dacht dat het gedaan was met het nieuws over de Type R, dan heb je het mis. Honda heeft nog zeker genoeg items om ons zoet te houden tot we zelf het stuur van de duivelse Civic Type R ter hand mogen nemen.

De productie is dus gestart in Engeland. Een rood, een blauw en een wit exemplaar zijn alledrie voorzien van de dikke 19 inch grote velgen en agressieve bodykit. Niet verwonderlijk dat Managing Director van de productiefaciliteit zich lovend uitlaat over het beestje. “The new Civic Type R is an imperative model for Honda, representing our racing spirit and demonstrating our commitment to innovation and passion. We are extremely proud to be the only manufacturer of the Civic Type R in the world."

De Civic Type R is uitgerust met een tweeliter turbo benzinemotor en produceert 310 pk en 400 Nm koppel. Hij sprint in 5,7 seconden van 0 naar 100 km/u en haalt een topsnelheid van 270 km/u. Je kan hem sinds kort ook bij ons bestellen.

Derniers articles publiés

Commentaires (3)

Laisser un commentaire
staf123 18:20
Portrait de staf123

De mijne weest bestellen vorige week, in oktober word hij geleverd volgens mijn dealer, ik hoop het want het wachten heeft lang genoeg geduurd.

staf123 08:49
Portrait de staf123

hoi Kevin, ik heb hem in het zwart besteld, ik ben altijd liefhebber geweest van zwart mijn huidige civic en motor honda cbr100xx zijn ook beide in zwart, ik heb nog getwijfeld om een blauwe type r te nemen ook een mooi kleur maar mijn liefde voor zwart heeft het weer gehaald ; )

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités