Een McLaren kan je vanaf nu ook leasen

gemballa-mclaren-mp4-12c-06

Wiens boekhouder een hartaanval krijgt wanneer hij zegt een McLaren te willen kopen heeft geluk, McLaren opent een financiële divisie die het toelaat een McLaren te leasen.

McLaren Financial Services, is de originele naam van de interne bank. Daardoor maakt de constructeur het mogelijk om een wagen te rijden en er maandelijks een bedrag voor te betalen. McLaren bouwt geen restricties in. Je kan de instapper, een 540C, bestellen of meteen voor de P1 gaan. Beide zijn mogelijk in de nieuwe opzet.

Het opzetten van McLaren Financial Services heeft als bedoeling de wagens toegankelijker te maken voor heel wat klanten, aldus Jolyon Nash, Executive Director – Global Sales en Marketing. Of het een goede zaak is dat een exclusief merk als McLaren zijn wagens toegankelijker maakt, is een andere vraag.

Nu moeten we ook niet denken dat morgen iedereen met een McLaren gaat rondbollen. De leasing kost op het einde van de rit echt veel geld.

Een voorbeeld

Wie bijvoorbeeld een 570S Coupé wil kopen betaalt 1.349 euro per maand af voor de komende drie jaar. Daarnaast moet hij op voorhand nog een voorschot betalen van 53.581 euro. Na drie jaar betalen is de wagen nog steeds niet van u, want technisch gezien heb je hem gewoon gehuurd. Wil je de wagen kopen, word je verwacht een extra betaling over te maken van 122.431 euro.

Op het einde van de rit betaalde je 225.952 euro voor je McLaren 570S, dat is 31.636 euro meer dan de catalogusprijs.

Auteur: Auteur: Pieter A.
Commentaires: 2 reacties

Tags

Derniers articles publiés

Commentaires (2)

Laisser un commentaire
Adriaan 11:34
Portrait de Adriaan

Vooral de laatste alinea toont aan hoe "toegankelijk" het wel niet is :)

Maar is dat dan een financiële lease of een operationele lease? Want als je daarbij nog eens inschrijvingstaks, verzekering, onderhoud,... moet bijrekenen zie ik begot niet in waarom je een mclaren zou leasen.

haerdencliff 11:58
Portrait de haerdencliff

gegarandeerd financieel ... want operationeel betaal ik al 850 voor een auris hybride :P

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités