Financiering Aston Martin DBX is rond

aston-martin-dbx-concept-1011-876x535

De kogel is door de kerk, Aston Martin heeft bevestigd dat de fondsen er zijn om de DBX Concept SUV tot de realiteit te laten behoren. Rolls-Royce, Bentley en Maserati mogen gas beginnen geven om Aston Martin niet te veel klanten te laten afsnoepen in de toekomst.

Eindelijk is het bevestigd, de Aston Martin DBX komt eraan. Maar liefst 307 miljoen dollar is er vrijgemaakt om het project te financieren en dat is goed nieuws want ook de andere groten zijn bezig met de ontwikkeling van een luxe SUV.

Pure noodzaak ook, want deze SUV moet Aston Martin verzekeren van hun bestaan in de toekomst. Omdat dit segment stevig in de groei is willen ze waar voor hun geld zonder al te veel risico te lopen.

Volgens Andy Palmer van Aston Martin zijn de reacties op de DBX Concept ver boven hun verwachtingen gegaan, en deze nieuwe financiële boost moet voldoende zijn om de DBX te realiseren samen met andere ontwikkelingen zodat het merk kan bouwen aan het sterkste gamma van hun bestaan.

Op motorisch vlak zou er op dit moment een voorkeur uitgaan naar 2 mogelijkheden. Zo zou een geleende AMG V8 de basis kunnen worden voor dit model en - indien voldoende budget - zou ook een hybride onderstel en motorisatie kunnen ontwikkeld worden. Met andere woorden zou deze DBX wel eens de eerste plug-in hybride kunnen zijn die het gamma komt versterken.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités