Brabus maakt C-Klasse break stukje sportiever

brabus-s205-c-class-estate-1

Brabus heeft zich uitgeleefd op de nieuwe C-Klasse break. Een sportievere look en wat extra paarden geven een leuk alternatief op het standaard AMG-line pakket

Voor wie de C-Klasse met AMG-line pakket niet voldoende is, heeft Brabus nu de oplossing in petto. Het tuningsbedrijf creëerde een sportievere voorbumper, 4 chromen uitlaatstukken en een diffusor in de herwerkte achterbumper. Aansluitend heb je nog keuze uit verschillende velgen in zowel 18-, 19- of 20-duim formaat.

De normale ophanging kan vervangen worden door een set van Bilstein waardoor de volledige wagen 30 mm dichter bij de grond komt. Zij die met het Airmatic systeem rondrijden krijgen een module die elektronisch verlagen of verhogen mogelijk maakt.

Extra paarden

Onder de motorkap voorziet Brabus een soort van plug and play update voor de ECU en dat maakt dat de C250 benzine 34 pk en 50 nm koppel bijkrijgt. Dat maakt een 0 tot 100 km/u sprint mogelijk in 6.5 seconden en op 250 km/u grijpt de begrenzer in. Ook de instap benzine C180 krijgt wat extra vermogen, al is het hier een brave 21 pk en 50 nm koppel.

De diesels worden ook niet vergeten, en zo krijgt de C220 cdi een 35 pk en 50 nm koppel extra en de C250 cdi zelfs 41 pk en 50 nm koppel extra.

Opschepperij met 340 km/u

Binnenin zijn er verschillende mogelijkheden naar opsmuk toe. Zo kan je kiezen uit aluminium pedalen, snelheidsmeters die tot 340 km/u aangeven en Brabus vloermatten, instaplijsten of zelfs volledig à la carte interieurs en bekledingen.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités