Johnnybak: Ford Mondeo RS render

xtomi-ford-mondeo-rs_1

Tegenwoordig vind je overal en elke dag wel een render van een droomauto en ons hoor je daarover niet klagen. Hoewel, deze Mondeo RS is er misschien wel wat over.

Ford heeft van de Mondeo nooit een RS-versie gebouwd. De ST's waren het verste dat de ingenieurs wilden gaan met deze middenklassewagen. Jammer eigenlijk, want de brute versies van de Sierra - de RS en de Cosworth - zijn legendarisch geworden. X-Tomi vond dat een Mondeo RS wel moest kunnen en schudde dan maar een eigen versie uit zijn mouw.

Herken daarop de dikke velgen, de even dikke luchthapper in de voorbumper en de iets minder dikke spoiler op de kofferklep. Ook aan de uitlaateindes heeft hij wat veranderd.

xtomi-ford-mondeo-rs

Plaats is er niet echt in het D-segment, voor zulke dikke sedan. Tenzij je naam BMW M5 of Mercedes E63 AMG is, dan mag het natuurlijk allemaal wel. Nochtans hoeven de liefhebbers van iets meer vermogen niet te klagen, de Mondeo wordt nu al aangeboden met 240 pk sterke EcoBoost benzinemotor. En om de Focus RS te overtreffen, moet hij al over een pak meer vermogen beschikken.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Yannick 11:45
Portrait de Yannick

trekt op een XFRS

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités