Deze 911 Turbo van Rinspeed-eigenaar is bizartastisch... en staat te koop

rinspeed-porsche-forsale_01

Een mix van de jaren 70 en 80 met het out of the box denken van Rinspeed. Het maakt van deze Porsche 911 Turbo een uniek en bizar stuk op wielen. Een te koop stuk op wielen trouwens.

Moest je Rinspeed uit Zwitserland niet kennen, dan zullen we snel enkele van hun laatste creaties opsommen zodat je een idee krijgt van hun absurditeit: een wagen die op water kan rijden, een wagen die onder water kan vliegen, een auto die in- en uit elkaar kan schuiven en een wagen die autonoom kan rijden.

Kort samengevat; Eigenaar Frank Rinderknecht is een beetje koekoek in zijn hoofd. Zelfs als het op z'n eigen wagens aankomt, want jarenlang reed hij rond in deze 911 Turbo. Die kreeg een waanzinnige bodykit met een dikke knipoog naar de Ferrari Testarossa, een verlaagde neus en een interieur dat niet zou misstaan in de C4 Cactus. Het ziet er alvast episch fout/ lekker uit. Kopen? Dan zal je contact moeten opnemen met Specialist Cars of Malton uit het VK. Die hebben de wagen te koop staan voor een niet nader benoemde prijs.

rinspeed-porsche-forsale_01
rinspeed-porsche-forsale_01
rinspeed-porsche-forsale_01

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités