Yaris DUB Edition is jaloers op 208 GTI 30th

toyota-yaris-dub-sema-2014_01

Moest het je nog niet zijn opgevallen door de stroom van tuningsnieuws op Autofans; volgende week gaat de SEMA tuningsbeurs van start in Las Vegas. Toyota heeft in samenwerking met velgenboer DUB een Yaris klaarstaan die jaloers is op de Peugeot 208 GTI 30th.

Het was een gek idee van Peugeot, hun 208 GTI 30th, die de dertigste verjaardag van de 205 GTI moet vieren, kreeg een speciale duotoon kleurstelling. De jongens van Toyota kunnen het blijkbaar smaken, want deze DUBiaanse Yaris krijgt ook een soortgelijk kleurtje. Al is het hier een combinatie van zwart en wit. Verder rolt de kleine Japanner op 20-duims DUB-velgen - wat had je gedacht? - omhuld door Nitto Invo banden. Afwerken doen ze het exterieur met een verlaagde ophanging, een nieuwe uitlaatlijn en een remmenkit van TRD.

Binnenin installeerden ze dan weer een rolkooi, stoeltjes van Sparco, een hoop carbon en een heftig audiosysteem in de koffer die zo uit Pimp My Ride komt. Motorisch moet je geen wijzigingen verwachten. Het is tenslotte een show waar de wagens moeten stil staan...

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités