Voor de rijken: Vossen Wheels of Voltage carbon bodykit

vossen-wheels-5

Tuning is niet langer alleen voor petjesvolk. Dat bewijzen allerlei tuners die zich bezighouden met exclusieve wagens nog wat exclusiever te maken. Maar wat als je spoilerset evenveel kost als een goed uitgeruste Volkswagen Polo? Of als je velgen kan betalen ter waarde van een Ford Focus ST?

Tuning voor de rijken der aarde, dat is wat Vossen Wheels aanbiedt met dit setje VLE-1 velgen voor onder andere de Porsche 911. Een velg uit de set kost dan 9.999 dollar, een hele set kost je dan 39.996 dollar. Of we ze mooi moeten vinden...?

Al even gek is het bedrag dat Voltage Design vraagt voor deze set carbon onderdelen voor je Mercedes S 65 AMG. Voor 24.900 euro plaatsen ze frontspoiler, side skirts en spiegelkappen op je wagen. Ook dakspoiler en diffusor behoren tot die set. Een carbon motorkap kost je nog eens 3.000 euro extra, terwijl je voor 3.899 euro 50 pk en 100 Nm extra krijgt. Heb je nog 7.899 euro over, dan kan je het motorvermogen nog wat extra laten optrekken tot 720 pk en 1.150 Nm. Maar wat als je dan nog die extra carbon en keramische remschijven wil? Dan leg je best nog eens 14.850 euro op tafel. Begin je huis maar vast in de verkoop te gooien...

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités