Aston Martin laat ons nog wat kwijlen op Lagonda

aston-martin-lagonda-official-pics_02

Het Britse Aston Martin heeft een nieuw setje plaatjes de wereld ingestuurd van de exclusief voor het Midden-Oosten gebouwde Lagonda. En wat je niet kan krijgen, wil je des te meer...

Het verhaal van de Lagonda is ondertussen al bekend. Gebaseerd op de Rapide, gelimiteerd op 100 stuks en je krijgt er enkel één op uitnodiging. Een uitnodiging die je trouwens enkel in de bus krijgt als je van het Midden-Oosten bent. De rest van de wereld... mag blijven dromen.

Om ons nog wat extra op te jutten hebben ze bij Aston Martin een reeks foto's losgelaten waarop we de Lagonda heerlijk zien toeren op desolate bergwegen. Waarmee we meteen ook alle details van het uiterlijk eens goed kunnen bekijken.

aston-martin-lagonda-official-pics_02
aston-martin-lagonda-official-pics_02
aston-martin-lagonda-official-pics_02
aston-martin-lagonda-official-pics_02

Vinden jullie het iets, deze Lagonda?

Derniers articles publiés

Commentaires (5)

Laisser un commentaire
Glenn 20:31
Portrait de Glenn

Ze mogen hem hebben, daar in het midden oosten.

Wim 09:57
Portrait de Wim

niet mijn ding

Adriaan 13:16
Portrait de Adriaan

Nop, totaal niet mijn ding. Dan kwijl ik nog liever op een winkelwagentje van de delhaize dan op dit stuk zwarte lelijkheid. (de voorkant, cava nog, maar waar zaten ze met hun gedachten bij die achterkant?)
En dan dat elitair gedoe derbij, neeneenee. Dat ze maar eens afkomen met een ware opvolger van de db9 indeplaats die midden-oostenaars proberen op te vrijen.

Quin 15:23
Portrait de Quin

Hadden ze die achterruit geleidelijk laten aflopen zoals de daklijn, zou ik het wel knapper gevonden hebben.

Ik wist zelfs niet dat die exclusief Midden-Oosten was, wel beetje triest van Aston Martin. De grootste car nuts van Aston Martin zitten toch wel in Europa en zeker dan in Groot-Brittannië. Die sjeiks kopen dit enkel maar omdat het exclusief en duur is, niet omdat het een Aston Martin is.

Hierdoor gaan we deze wagen nooit in het echt kunnen zien, jammer.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités