Deze verlaten S4 doet pijn aan de rechtervoet

audi-s4-verlaten_02

Soms worden auto's in de steek gelaten omdat eigenaars er niet meer voor kunnen opdraaien. Denk maar aan al de verlaten supercars in Dubai. Ditmaal kwam Amerikaanse Reddit-gebruiker Frank_Sandbeans tijdens het joggen deze verlaten, stoffige S4 tegen. Een pijnlijk tafereel.

Ons Belgenland is ook niet bezaaid met S4's van rond de eeuwwisseling, in Amerika is het al helemaal een rariteit. Zeker dit grijs exemplaar met handbak. De spotter was er dan ook lyrisch over:

'I was out jogging in my neighborhood this afternoon and I came across an abandoned Audi S4. I want to wrap it in a blanket, take it home and nurse it back to health. I would name him Klaus and we would be best friends forever.'

In het kort, hij wilt zich ontfermen over de S4, hem Klaus noemen en beste vrienden zijn voor altijd. Een droom die trouwens realiteit kan worden, want hij kan hem laten wegslepen waarna - als hij niet wordt opgehaald (lees: verlaten is) - de S4 voor een mooi prijsje de zijne kan zijn. Wij hopen alvast dat de man er in slaagt.

Welke verlaten, verstofte wagen zijn jullie ooit tegengekomen die meteen jullie hart stal?

Derniers articles publiés

Commentaires (2)

Laisser un commentaire
Patat 12:46
Portrait de Patat

Ik ben vorige week nog een Lamborghini Aventador tegengekomen. Stond er maar wat achtergelaten bij, heb hem dan maar meegenomen.

Friet 22:59
Portrait de Friet

Een Pagani Huayra. Tijdens het joggen had ik hem toevallig opgemerkt in mijn straat. Vlug laten slepen naar mijn garage voor 85 euro. Nu wel redelijk wat werk om al die titanium bouten terug op te blinken. En de Koenigsegg moet nu wel buiten in de regen staan jammergenoeg...

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités