Officieel: Overfinch Range Rover Sport 2014

overfinch-range-rover-sport-2014_01

Net enkele dagen voor Land Rover zelf hun opgepepte Range Rover Sport RS voorstelt heeft het Engelse tuningsbedrijf Overfinch haar pakket klaar. Meer power en stevigere looks.

Land Rover is nog volop aan het treiteren/ teasen met hun RR Sport RS, een opgepompte Range Rover die volgens de laatste geruchten 550 pk en 680 Nm loslaat uit de V8 met supercharger. De variant van Overfinch zit daar niet ver af. Zo weet de tuner via een aangepaste uitlaatlijn en ECU 552 pk te puren uit de vijfliter V8.

overfinch-range-rover-sport-2014_01

Imposant

Op het departement van uiterlijke verschijning gaan de jongens ook helemaal loos. Zelf omschrijven ze het als 'een pakket dat de imposante verschijning van de Range Rover extra accentueert'. Wij gaan eerder voor 'een carbon bodykit die de Range nog dikker maakt dan hij al is'. Een voorbumper met gigantische koelsleuven met een extra streepje Led-licht, 23-duims velgen en een achterbumper met uitlaten waar een kleine roedel katten in kan schuilen.

overfinch-range-rover-sport-2014_01

Overfinch gaat de productie limiteren tot 100 stuks per jaar. Prijzen beginnen vanaf 87.995 Britse Pond, omgerekend zo'n 110.000 euro.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités