Deze Audi S3-rijder kreeg genade van de Nürburgringgoden [Video]

audi-s3-nurn-spin

De Nürbugring, het publieke circuit voor elke snelheidsduivel. Een geweldig parcours om je rijvaardigheden bij te schaven en je wagen te leren kennen. Maar met zijn 73 bochten en hoogteverschillen blijft het een verraderlijk circuit.

Het moet op zowat de snelste bocht zijn geweest van de ring (vraagje voor de kenners: welke bocht juist?) dat de chauffeur in de oranje S3 de controle verliest. Hij gaat even van het gas waardoor de achterkant loskomt en wordt automatisch naar de vangrail gekatapulteerd. Hoewel je een harde klap verwacht, geven de racegoden hem vergiffenis voor zijn hoogmoed.

De schuiver is enorm (en niet al te gezond voor de differentiëlen), onderbroeken zullen bevuild zijn, maar de chauffeur komt er zonder kleer- autoscheuren vanaf. De rest van de ring zal hij misschien wel iets rustiger hebben gereden...

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Techno Patat 15:32
Portrait de Techno Patat

Een bocht waar ik ook altijd m'n hart vasthoud! Goed remmen voordien en volgas door de bocht gaan om gewicht langs achter op de as te houden! Maar dat gaat tegen de instincten in :P! Al is dat niet de enige NS bocht waar je niet teveel bij mag gaan denken :P!

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités