Eerste Belgische Subaru WRX STi gespot

subaru-wrx-sti-2014-spot

Eergisteren konden we de prijzen van de Subaru WRX STi op het internet gooien, vandaag gooien we er wat foto's in the flesh achteraan. De Z-platen verraden dat het om een dealerexemplaar gaat, toch is dat geen domper op de pret.

De Belgische pers is de Subaru WRX STI op dit moment net aan het testen op een bloemlezing van Zweedse rallybaantjes, dus het is al bij al erg vroeg dat een Belgisch exemplaar gespot wordt. Wie dat wil, kan er wat looks van de BMW E92 in terugvinden, al is de vergelijking met de Lancer Evo's ook nooit ver weg. Misschien niet onlogisch aangezien ze beiden in dezelfde vijver vissen, al zijn de die-hard WRX-liefhebbers niet allemaal tevreden over deze wending.

subaru-wrx-sti-2014-spot

Wij vinden hem er alvast erg ruig uitzien en hij lijkt meer terug te koppelen naar de WRX-modellen van eind jaren '90 dan hij de lijn van het vorige model doorzet. Deze WRX in actie zien? Kijk even hier.

Met dank aan Bart voor de foto's!

Derniers articles publiés

Commentaires (6)

Laisser un commentaire
Techno Patat 09:53
Portrait de Techno Patat

E92 looks zie ik eigenlijk echt wel niet! Evo looks wel een beetje, maar vooral hawk-eye elementen precies! Cool ding, dat sowieso! En inderdaad snel geleverd zeg :O!

Carlos 10:17
Portrait de Carlos

Ik mis nog steeds de dikke, grote ronde uitlaat van de vorige. Misschien met opzet stukjes voor deze uitlaten, dat het dan beter wordt?

Techno Patat 12:04
Portrait de Techno Patat

De vorige had ook al 4 uitlaten toch? Die daarvoor hadden inderdaad 1 grote buis!

Deze zijn idd iets anders, maar veel buurtbewoners zullen blij zijn denk ik :p!

Rebel 12:58
Portrait de Rebel

Ziet er al veel beter uit, jammer dat de prestaties bijna hetzelfde zijn als de vorige STI. Gooi die boxermotor maar in die BRZ en giet er een STI sausje over, met minstens 350PK. Dan pas koop ik weer een Subaru.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités