Genève: Ruf Greenster

Ruf lijkt een nieuwe speelwereld te hebben gevonden bij de elektrische auto's. Na de voorstelling van de eRuf toont het in Genève deze Greenster. Met een vette knipoog naar de eerste 911 Targa, is deze wagen de volgende stap, in samenwerking met Siemens. Hij komt te koop in 2010, maar oogt nu reeds productieklaar. De specs zijn helemaal niet wat je van een elektrische wagen zou verwachten. De gepresenteerde auto in Genève weegt 1259kg en beschikt over 270 kW en 950 Nm. De 0-100 in 5 sec. is een Porsche waard, het rijbereik is 259 km, uitbreidbaar tot 320 km.

bron: RUF via Autoblog.nl

Ruf lijkt een nieuwe speelwereld te hebben gevonden bij de elektrische auto's. Na de voorstelling van de

eRuf toont het in Genève deze Greenster. Met een vette knipoog naar de eerste 911 Targa, is deze wagen de volgende stap, in samenwerking met Siemens. Hij komt te koop in 2010, maar oogt nu reeds productieklaar. De specs zijn helemaal niet wat je van een elektrische wagen zou verwachten. De gepresenteerde auto in Genève weegt 1259kg en beschikt over 270 kW en 950 Nm. De 0-100 in 5 sec. is een Porsche waard, het rijbereik is 259 km, uitbreidbaar tot 320 km.

bron: RUF via Autoblog.nl

Derniers articles publiés

Commentaires (3)

Laisser un commentaire
Frank 14:33
Portrait de Frank

Schitterend van RUF-Porsche. Dit is een Veeeel milieuvriendelijke wagen dan vb. een Porsche cayenne diesel.(De naam Porsche onwaardig trouwens).Goed dat ze begrijpen dat snel produceren een must is.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités