BMW, maak alsjeblieft deze 3 Reeks Touring X [RENDER]

BMW 3 Reeks Touring all Terrain X Allroad

We zijn de voorbije dagen opnieuw op pad met de Mercedes C-Klasse All Terrain en kunnen maar één ding besluiten: we hebben nood aan meer verhoogde stationwagens! Kijk je even mee naar deze 3 Reeks Touring X, BMW?

De beste SUV? Dat is stiekem een verhoogde stationwagen. Rijd maar eens met een Audi A4 of A6 Allroad, Mercedes C-Klasse of E-Klasse All Terrain en je begrijpt wat we bedoelen. Zelfs de Cross Country's van Volvo, Alltracks van Volkswagen en Scouts van Skoda tonen hoe het moet. Weet je wie er echter nooit een verhoogde stationwagen bouwde? Jep, BMW.

Komaan BMW

In eerste instantie dacht je nog misschien Alfa Romeo te zeggen, maar zelfs die hadden met de 156 Crosswagon Q4 een verhoogde station in het aanbod. Waarom BMW zich nooit aan de stationwagen met offroadkune waagde, het is ons echter een raadsel. Want stiekem nemen we onderstaande 3 Reeks Touring X elke dag boven een X3.

BMW 3 Reeks Touring all Terrain X Allroad

Beeld je even in, een 3 Reeks station met een nét wat hogere rijhoogte, beschermstroken rondom en dikke offroadvelgen. xDrive-vierwielaandrijving tekent uiteraard present en er is zelfs plaats voor een plug-in-aandrijflijn. Gewoon doen, BMW!

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
JL 08:27
afbeelding van JL

Ja, ja, JAAAAA!

Bmw fan 20:44
afbeelding van Bmw fan

Verschrikkelijk. Wie bedenkt nu zo iets.

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws