BMW 4 Reeks licht tipje van de sluier op, lost info over M4

BMW 4 Reeks 2020 M4 xDrive 510 pk

BMW bereidt zich volop voor op de langverwachte onthulling van de nieuwe 4 Reeks. De coupéversie van de 3 Reeks zal zich na het verlengde weekend eindelijk in vol ornaat laten zien. Voor de nieuwe M4 is het nog even wachten.

Geplaagd en gelekt, zo gaat het tegenwoordig met onthullingen van modellen waar reikhalzend naar wordt uitgekeken. Na enkele mysterieuze plaagplaatjes duikt er altijd wel ergens een lek op dat al veel weggeeft van de finale auto, zodat de andere dingen een makkelijke invuloefening worden.

Zo probeert BMW het nog te verdoezelen op de foto, maar weten we al dat de nieuwe 4 Reeks een in het oog springend radiatorrooster krijgt, dat enigszins zal worden getemperd door de positie van de nummerplaat. Verder mogen we een gelijkaardig motorgamma verwachten aan dat van de 3 Reeks, met helemaal bovenaan de milde hybride M340i van 374 pk.

In een Instagramstory loste het opperhoofd van BMW M, Markus Flasch, wel al informatie over de aankomende M4. Die wordt net zoals de M3 in september verwacht, en zou zowel achter- als vierwielaandrijving krijgen. Er zou ook keuze zijn tussen een manuele bak en automaat, al lijkt dat eerste ons voorbehouden voor de Noord-Amerikaanse markt. Maar zeg natuurlijk nooit nooit. En vermogens? De krachtigste versies zouden richting 510 pk gaan...

Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 1 reactie

Tags

bmw

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
FLP 10:34
afbeelding van FLP

Een manuele bak voorbehouden voor Noord-Amerika.. Het zijn echt rare tijden. World gone mad.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws