Is deze Lexus RC F té luid?

Experimenteren met de uitlaat, het is altijd een gok, want voor je het weet heb je een machine waarmee je niet enkel de buurt maar heel het dorp wakker houdt. Deze RC F echter... die kan een hele provincie wakker maken. Te luid?

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Kris Vanhemelen 11:46
afbeelding van Kris Vanhemelen

Kan iemand mij het nut uitleggen? Nog niet zolang geleden luisterde iedereen naar het motorgeluid. Volgens mij is dat de essentie, niet?

Wat mij vooral prikkelt, is het knopje binnenin om de kleppen te openen en te sluiten. Rij dan altijd met een luide uitlaat rond, niet enkel de kleppen openen als je drukke terrasjes passeert. Ben ik echt alleen met deze opinie? Graag reactie.

ps: als ge gewoon wilt opvallen in het straatbeeld, koop dan een gele auto.

Ik wil niemand beledigen met mijn opmerkingen maar wil wel graag het standpunt horen van anderen.

Techno Patat 21:52
afbeelding van Techno Patat

Ik wil net ene met een knopke. Niet om de grote man uit te hangen voor de terraskes, maar om stilletjes mijn dorp uit te kunnen rijden.
Want 1x een luide uitlaat horen vinden de meesten niet zo erg, maar elke dag komen ze snel beu ;)! Ben ik het dorp buiten en komen we in de binnenbaantjes, of geef ik extra gas (want aan 3500rpm zet een armytrix zichzelf open in de ‘auto’ stand) dan mag hij wat brullen zodat ik met het zonnendak open kan geniet van het geluid :D.

Het is dus niet om te stoefen dat ik zoiets zou willen, maar om net bescheidener over te komen voor de buurt :p!

Kris Vanhemelen 11:27
afbeelding van Kris Vanhemelen

Ok Techno Patat, dit standpunt kan ik zeker waarderen. Niet altijd onnodig opvallen is een mooie deugd.

Maar ik blijf wel een beetje verveeld met het feit dat de evolutie van luid, luider, luidst gebrul compleet aan het doorslaan is. Internetfilmpjes genoeg van kerels die zich enkel achteraan de wagen opstellen om het "motorgeluid" op te nemen. Het muzikale gedeelte van de auto bevindt zich voor mij vooral vooraan. Ik rijd en schakel vooral op het gehoor van de motor en kan heel goed het verschil identificeren tussen 4, 5 of 6000 toeren.

Onlangs passeerde ik te voet een Audi A6 die in de file stond. Toen ik naderde, trok hij mijn aandacht door het zware geluid van een RS6. Toen ik aan de motorkap kwam hoorde ik echter het dieselgekletter...

Ik wil bij een auto in de eerste plaats zijn kenmerkend motorgeluid bewonderen: 4, 6 of 8-cilinder, boxer, V of in lijn. Vervolgens mag het verder afgewerkt worden met een bijhorende uitlaatsong. Maar dat laatste mag niet primeren.

Leo Nidas 12:54
afbeelding van Leo Nidas

Die maf hoort thuis in een psychiatrische instelling.
Opsluiten zonder de mogelijkheid terug vrij te komen en plat spuiten.

Yannick 16:56
afbeelding van Yannick

het mag luid, zeker een mooie V8 en (V10 en V12 en...) maar dit klinkt gewoon echt van den hond.

hombre 07:04
afbeelding van hombre

Luide uitlaten willen zeggen; " Kijk dan toch naar mij", het is niets meer dan de roep naar
aandacht.
Ik vind dat zinloos lawaai moet vermeden worden, er is al genoeg kabaal rondom ons, het mag zelfs bestraft worden als sluikstorten.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws