Deze Rolls Phantom herbergt 900 pk sterke 2JZ

De 6.75l V12 werd niet goed genoeg geacht voor de Japanse eigenaar van deze Rolls-Royce Phantom. Waardoor het blok plaats mocht maken voor de 2JZ vanuit een Toyota Supra. Na wat gekietel goed voor 900 pk. Misschien wel de strafste engineswap op onze planeet...

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Techno Patat 15:31
afbeelding van Techno Patat

Ik ben al afgehaakt na de 'hey everyone and welcome to trough the white glasses'... die youtubers beginnen me ferm de keel uit te hangen zeg! Als ze beginnen zagen om nog eens te subscriben en liken wil ik spontaan m'n iPad tegen de muur kwakken :D! Dus om dat te vermijden stop ik vanaf dat ik opnames zie met een selfie stick :P!

Yannick 16:22
afbeelding van Yannick

je mist niet veel hoor, geen driftende waanzin of zwaar in toeren gaan. hopelijk in een volgende video... "HEY GUUUUYSSS THISSISSS SJHMEEEEEEEEH"

Techno Patat 18:00
afbeelding van Techno Patat

Haha al een sjans :p!

De Shmee is ook ene waarvan ik enkel heel sporadisch zijn filmpjes bekijk (laatste was de 720s en na 4 minuten had ik het alweer gezien :p), net als de salomondrin die vroeger grappig en cool was en nu geen filmke kan maken zonder 10x te zeggen: I'm so fucking high right now! Waar is de tijd dat je filmpjes had waarin er gewoon autospectakel te zien was :D?

Yannick 19:10
afbeelding van Yannick

Salonmondrin is een beeetch. vanaf zijn sidekicks te veel aandacht krijgen geeft die soms echt van die mini -maar gemeende- tantrums... en clickbait titels op alles

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws