Jawel, ook in 2017 falen chauffeurs nog

Dashcamvideo's van auto-ongelukken, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Vaak met het ongeloof in onze ogen. Een gewone dag in Rusland, niet zo gewoon aan onze kant van Europa... gelukkig.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 23:05
afbeelding van Techno Patat

Amai, het begon grappig en het eindigde met Dries die alle geloof in de mensheid verloren is...Ma echt alle ongelukken konder vermeden worden door:
1 auto's met abs
2 auto's met esp
3 auto's met goeje banden
4: EEN BEEEETJE UIT TE KIJKEN!! Niet te begrijpen hoe men niet of amper kijkt :o!
5: door als 'onschuldige' te kijken naar waar je kan/moet gaan ipv zich te fixeren op het punt waar je net niet naartoe mag gaan! Want bijna allemaal sturen ze er gewoon pal op terwijl ze het wel met wat stuurkunsten konden ontwijken... dat zijn dus allemaal mensen die volledig bevriezen en gewoon op hun rem stampen en 1 klein stuurbewegingske maken... ongelofelijk!

Yvesw 10:20
afbeelding van Yvesw

Ja, het aantal keer dat chauffeurs meesturen naar de richting dat het te ontwijken object rijdt is bijna niet te tellen. En vooral... gewoon aan normale snelheid rijden terwijl je kan zien dat de wegen bevroren zijn... in een Lada. Moet je lef voor hebben!

Trobken 10:34
afbeelding van Trobken

"Moet je lef voor hebben!"
Ik denk vooral de wodka bij deze ook 'n rol speelde...

Maar de kruispunten zijn vaak heel onoverzichtelijk ingericht, snelheid is er vaak te hoog, bestuurders bouwen 0 marge in ("marge" wat is dat?) en op het laatst zien we een dramatisch ongeluk ('n vrachtwagen wil je écht niet koppen met 'n ander voertuig) dat ook weer allicht kon vermeden worden door het voorzien van 'n (hoge) middenberm.

Een evolutie van smalle landwegen naar bredere wegen voor het drukkere verkeer, die evenwel niet veilig ingericht worden. Je had het bij ons ook, gelukkig minder en minder. Maar in vele landen is deze evolutie nog niet ingezet...

Adriaan 11:53
afbeelding van Adriaan

En russen hebben een heel andere interpretatie van voorrangsregels, ze zijn altijd in hun recht(ook al zijn ze overduidelijk in fout), en de andere moet maar uitwijken, en als je alle twee zo denkt is een ongeluk waar niemand uitwijkt heel snel gebeurd.
Ik ben twee keer in rusland geweest, en de laatste keer heb ik taxi's genomen voor mijn transport, en je moet gewoon accepteren dat elke rit uw laatste kan zijn, ik heb voor mij verschillende ongevallen zien gebeuren op een besneeuwde weg, waar de oorzaak telkens overdreven snelheid was, en dan zou je denken dat iedereen wat rustiger gaat rijden, maar een rus dus blijkbaar niet, die blijft doorgaan tegen 130 waar je eigenlijk niet eens veilig 70 kan rijden. Het is een raar volkje.

John 12:28
afbeelding van John

Vraag mij af hoe het met de 2 motards is afgelopen die te zien zijn in het filmpje. 2 serieuze knallen :-S

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws