Magnus Walker crasht zijn befaamde 277-Porsche

Tijdens een Porsche samenkomst heeft de bekende langharige Magnus Walker een flater begaan. Zijn wit-blauw-rood gekleurde 911 zette zijn kont door een gevalletje gas-los-overstuur. Bijkomstig pijnpunt: er zat er reporter op de passagierszetel. Bijkomstig pijnpunt twee: Hij crashte tegen zijn eigen vrachtwagen. Pluspunt? De prachtige Mercedes SL Pagoda bleef ongeschonden.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Pieter E 10:10
afbeelding van Pieter E

Manman. Als ge ni kunt rijden, blijf dan weg van een Porsche... amateur

Anon 23:54
afbeelding van Anon

Ik denk dat die mens eigenlijk heel goed weet wat hij doet. Maar een vrachtwagen die midden op de weg geparkeerd staat is moeilijk te ontwijken

Yannick 15:24
afbeelding van Yannick

Hij had hem nochtans zelf daar gezet (het is zijn vrachtwagen)

dpn 15:56
afbeelding van dpn

Wie is die schooier!? Ik heb die precies al eens zien liggen met een fles Jack Daniels in de metrogang van Brussel-Centraal....

Techno Patat 18:04
afbeelding van Techno Patat

Om wat stonden die oude Porsche's nu weer bekend? Hmmm zou het iets te maken hebben met snap-oversteer door de overdreven hoeveelheid gewicht langs achter?!?

Ik vind dit een klassiek geval snap oversteer dat hij misschien had opgevangen had hij de plaats gehad. Nu was het ofwel een SL ofwel een vrachtwagen. Het eerste was succesvol ontweken, het tweede niet! Tjah, waar gehakt wordt vallen spaanders hé mensen!

Ik ben al lang blij dat hij niet onder het stof in een privécollectie staat :-)! Maar ik ben dan ook ne gelukkige mens, vol warmte langs binnen en behoorlijk goedlachs! Tis gene azijn ze dat ik pis ;-)!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws