De Autofans rondrit in 60 foto's

autofans rondrit 2013

Zondag laatstleden organiseerden we een eerste Autofans-rondrit om onze vijfde verjaardag te vieren, hier zijn de foto's.

We moesten iets doen rond onze vijfde verjaardag, na 100 ideeën en vele discussies is het deze rondrit geworden. De eerste keer dat we zo iets organiseerden, meteen een prima testcase naar volgende edities toe, want er was zekerwat voor verbetering vatbaar.

De opkomst was talrijk. Een vijftigtal mensen in een veertigtal wagens van zowel Belgische als Nederlandse bodem. Alles was welkom op de rondrit. Van een schitterende Z3 M tot een Corvette C3 tot een 450 pk sterke Saab 9-5. Het aanbod was gevarieerd.

Met enkele verbeteringspunten in het achterhoofd kunnen we nadenken in welke mate deze rondrit een vervolg krijgt, maar dat is aan jullie. Indien er interesse is en blijft, blijven wij ze organiseren. Wij waren alvast erg blij met de opkomst en sfeer! Enjoy de foto's.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Quin 13:02
afbeelding van Quin

Precies wel de echt kleine straatjes van Geraardsbergen opgezocht :D. Zag er plezant uit, misschien dat ik volgend jaar mee kan!

Techno Patat 08:32
afbeelding van Techno Patat

Idem hier!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws