Gran Turismo Events op Francorchamps 2012 in beeld

GT events Francorchamps 2012

Een goeie week geleden gaven we jullie een fotogalerij mee van de Gran Turismo Events op Duitse bodem, vandaag tonen we jullie de galerij van dezelfde race op Belgische bodem. 's Werelds knapste wagens reden daar rond op 's werelds knapste circuit, ons eigen Spa-Francorchamps. We danken dan ook fotograaf Dennis Noten voor de schitterende foto's die we mogen publiceren.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 13:17
afbeelding van Techno Patat

En ik was daar ook, heb foto's gemaakt EN jullie getipt (maar niets meer over gehoord...)

Schitterend evenement! Kheb daar de lekkerste geluiden gehoord, meegereden op de openbare weg met de organisator zn CLK Black Series en een vlotte babbel gehad met een Zweedse Murcielago eigenaar! Dan nog bandjes besproken met een GTR eigenaar en bochten van de Nurburgring overlopen met een GT3 RS 4.0 eigenaar!

Echt leuk om eens op spa rond te lopen terwijl dat er meer auto's zijn dan toeschouwers! Je mocht overal binnen, op en onder, mensen waren giga vriendelijk en de auto's waren epic! Iets dat ik meer ga doen!

Deze foto's zijn trouwens van de donderdag! Op vrijdag was er volgens de organisator nog een Zonda F Roadster en een F50! En was de track droog! Ohja en die Shelby GT500 was al geplooid tegen donderdag 11u ;)!

Kenny 11:37
afbeelding van Kenny

@ Patat: ik ben groen van jaloezie, daar was ik ook graag geweest man!
+1 voor de E36 M3 trouwens, die springt er voor mij toch uit (maar dat zal eerder aan mij liggen :p).

Techno Patat 13:16
afbeelding van Techno Patat

Die E36 was een 325i Kenny ;)! Maar hij ging er niet minder goed door ze ;)!

Die Murcielage en R8 GT sprongen er voor mij uit! En al zeker die RS4! Dat was de auto van de eigenaar van de R8 LMS ( Ze hebben ook ietwat dezelfde livery)!
Hij gebruikte de volledig uitgeklede (met open uitlaat) RS4 als verkenningswagen! Na 2 rondjes RS4 gebrul schakelde hij dan over op de R8 LMS! En wat ging dat spel zot snel vooruit vergeleken met de wegauto's! En die waren al niet van de minste!!!

Kenny 13:20
afbeelding van Kenny

Djeez, dan heb ik me goed laten vangen door de bodykit en de kleur :-p.
Hmm, die RS4 zou ik ook wel zien zitten :-)

Techno Patat 13:22
afbeelding van Techno Patat

Hmm, ik zie net dat die R8 LMS en RS4 er niet opstaan! Net zoals een NSX en nog veel ander leuk spul! Eventjes een mailtje sturen naar de redactie met mijn foto's ;)!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws