Autofans Vloot: Stel jouw vraag over de Toyota C-HR

toyota-chr-hybrid-duurtest-autofansvloot-2017

Sinds deze week gaat Autofans voor groen. Of voor wit, als je de kleur van de hybride op onze parking in acht neemt. Wij testen de wagen, jullie stellen de vragen. Wat wil jij graag weten over deze Europese Toyota?

Het is niet de eerste hybride van Toyota. Integendeel, als we de ontwikkelingen wat volgen, en dat doen we, dan zien we dat deze C-HR één van de laatste in het aanbod kan zijn met een 1.8 benzinemotor met Atkinson-cyclus onder de kap. Da's dus al iets dat je niet meer hoeft te vragen. Maar misschien wil je wel weten hoeveel hoestpastilles uit de Audi R8 we kunnen recupereren voor deze C-HR? Of heb je een andere prangende vraag die we tijdens onze eerdere test niet beantwoordden. Inspiratie nodig? Dan kijk je even naar onze eerdere AF-Vloot wagens.

Laat het weten in de comments, dan beantwoorden we je vraag in de komende weken bij onze tussenstops.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Mathieu 10:21
afbeelding van Mathieu

Ook zo lawaaierig las de Toyota Auris Hybride? Als je daar de gas indrukt is je passagier niet menselijk. Maar eerder een grasmachine. Wat een lawaai.

kris vanhemelen 12:12
afbeelding van kris vanhemelen

Vraag 1: Is het nu een typische vrouwenauto geworden of niet? M.a.w., is er voor de mannen ook voldoende rijplezier aan te beleven?

Vraag 2: Missen jullie het 4x4-aspect? (waarvoor je naar de 1,2 benzine moet grijpen)

Vraag 3: heeft die 1,2 turbo eigenlijk wel een bestaansreden?

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws