Vraag: Wat 'raars' moet jij ooit hebben gehad?

vraag-raar

Het menselijk brein is een uniek wezen, waardoor elk zijn smaak en goesting heeft. Ook in autoland. Want wilt de éne ooit een Italiaan hebben gehad, dan wilt de andere ooit iets met twee uitlaten achter hebben. Wat 'raars' moet jij ooit gehad hebben?

Je kan het niet altijd omschrijven maar soms hunker je naar iets zeer auto-specifiek. Denk aan een panoramisch dak op een Citroën, dubbele uitlaat op een Audi A4 of een atmosferisch blok in een Suzuki. Anderen zullen je meteen tegenspreken en zeggen dat zo'n raam geen nut heeft, een dubbele uitlaat maar show is en een een turboloos blok pure benzineverspilling is.

Ook al weet je dat ze ergens gelijk hebben, toch wil je het ooit op een auto hebben. En dat 'raars', daar zijn we vandaag naar op zoek. Want we kunnen ons inbeelden dat er genoeg lezers zijn die ooit eens iets zeer specifiek willen hebben. Meestal gewoon omdat het kan.

Voor mij waren het alvast 'wratten' op een auto.

Wat raars willen jullie ooit in of op een auto hebben?

Laatst gepubliceerd

Reacties (13)

Plaats een reactie
Yannick 16:45
afbeelding van Yannick

(n)espresso machine. iets normaler: boothout zoals de Riva yachten. prachtig

moodystarfish 16:53
afbeelding van moodystarfish

Een Saab 900, Turbo uiteraard! :-)

Yannick 17:28
afbeelding van Yannick

zetelventilatie is net zoals stuurverwarming het enige wat ik altijd mis als ik terug in men eigen wagen stap. het ene in de zomer en het andere in de winter.

jre 17:44
afbeelding van jre

Een motorkapmascotte, een T-dak, een zescilinder turbo met een gigantisch turbogat, een champagnefrigo. Hoeft uiteraard niet allemaal in dezelfde wagen.

Evo X 18:07
afbeelding van Evo X

eclipse of 3000gt

herbie 20:19
afbeelding van herbie

een gigantische pickup met zwembad achterin

Techno Patat 20:31
afbeelding van Techno Patat

De 6.2 van AMG! Later als die motor legendarisch is omdat de naft overal ter wereld op is kan ik dan toch zeggen dat ik 'em heb helpen opbranden met het schoonste staaltje motorwerk dat ooit uit affalterbach gekomen is zie :-)!

Audi22 21:43
afbeelding van Audi22

Een lotus evora 410 sport, de ultieme rijdersauto, puur hardcore stuurplezier.

Glenn 12:24
afbeelding van Glenn

De laatste 10 liter naft die vrij te koop is binnen x aantal jaren. Om met de motor een laatste keer rond te knallen tot hij droog valt.

En stuurverwarming in de auto :p

Dieter 10:43
afbeelding van Dieter

Een hoogtoerige, atmosferische boxermotor benzine gezinsbreak met achterwielaandrijving en een performante versnellingsbak. Uiteraard voorzien van alle comfort. Cruisen in de week, scheuren in 't weekend!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws