Vraag: Wat zijn de lelijkste af-fabriek velgen op een productiewagen?

vraag-velgen-lelijk

Beroering gisteren op Autofans, want hoewel de geplande rijtest van de Skoda Octavia RS 230 reacties over z'n sportiviteit moest uitlokken, kon niemand over het feit dat... tja... velgen op dat model oerlelijk zijn. Dat zette ons aan het denken; wat zijn de aller lelijkste velgen die af-fabriek worden geleverd.

Oké, Skoda staat zeker in de top 10 met haar 19-duims XTREME-velgen - jawel, zo heten ze zelfs - op de Octavia RS 230. Al zijn we er van overtuigd dat jullie nog foutere exemplaren kunnen vinden op productiewagens. Daarom hoeven ze an sich niet lelijk te zijn. Zo kunnen ze ook gewoon compleet fout zijn onder het model.

Spaar ons de sierdoppen of de stalen velgen, we willen lelijk velgenspul zien waarvoor je als klant duiten moet neerleggen. Bij deze:

Wat zijn de lelijkste af-fabriek velgen op een productiewagen?

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 12:07
afbeelding van Techno Patat

Die chromen stuks van die Maybach S600 vind ik ann sich lelijk, maar op die auto, zeker in real life valt het op zich al bij al nog wel mee :-)!

Yannick 18:05
afbeelding van Yannick

ik vind dat net de dikste van heel het het Maybach aanbod. :p hebben veel weg van die jaren 90 8-gaats velgen. heerlijk.

John 10:03
afbeelding van John

De volvo v50 e-drive velgen mogen in dit lijstje zeker niet ontbreken: http://cdn2.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/images/car_photo...

Fab 20:13
afbeelding van Fab

Die standaard velgen van de lease editie van de alfa romeo giulia zijn voor mij toch wel het toppunt van lelijk.

P. Nis 11:56
afbeelding van P. Nis

Gelukkig zullen die velgen niet dikwijls te zien zijn, want veel zal een Alfa niet geleased worden vermoed ik.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws