MSO maakt kleurboek van McLaren Senna

mclaren-senna-mso-2018_01

Net als je dacht de McLaren niet fouter kon gaan met de Senna besloot het merk haar MSO-afdeling er op los te laten. Geel, blauw, rood én groene accenten. Wat zijn ze daar? Kleurenblind?!

We beginnen McLaren er stilaan van te verdenken te doen waar we al jaren op hopen; een sportwagen bouwen die zo lelijk is én zo'n exuberant prijskaartje draagt dat hij toch gekocht zal worden puur om te kunnen pochen. De Senna lijkt die leegte gevuld te hebben. Want hoewel je uren door kan gaan over de prestaties en waarom hij er uit ziet zoals 'ie er uit ziet... dit is maar twee penstrepen af van The Homer. En dan zijn we nog niet begonnen over wat de MSO-afdeling van McLaren er van weet te maken.

mclaren-senna-mso-2018

De jongens en meisjes daar waren na wat snel googlewerk te weten gekomen dat Bruno Senna een neef had die Ayrton Senna heette en van Braziliaanse komaf is. Waardoor het een goed idee is om gele en groene accenten - naar de Braziliaanse vlag - over een naakte koolstofvezel Senna te draperen, toch? Nou...

Misschien zien wij het niet, dat kan ook. Toch kunnen we ons niet van de indruk ontdoen dat de mensen die +850.000 euro neerleggen voor één van de 500 exemplaren van deze Senna én dan nog eens 330.000 euro achterlaten bij MSO voor bovenstaande configuratie ook kunnen overtuigd worden om een boomstronk te kopen van 1,3 miljoen euro omdat 'ie van Mars komt. En om onze ogen te spoelen gaan we nu een kwartiertje kijken naar foto's van de McLaren 570S, het bewijsstuk dat ze daar wel knappe bolides kunnen bouwen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws