BMW zegt njet tegen plug-inversie van 3 & 5 Touring

bmw-5-touring-phev-no-go

Of 'The Reveal' enkel wat een showcase was van BMW? Uiteraard. Al vielen er wat nieuwtjes te rapen. Zoals het feit dat BMW niet plant om een plug-inversie van haar 3 Touring en 5 Touring op de markt te brengen. Waardoor pluggen voorbehouden blijft aan de Berline-varianten.

Stap je nu de BMW-dealer binnen, dan kan je naar buiten rollen met maar liefst 5 plug-inhybrides. Gaande van een monovolume (2 Reeks Active Tourer) tot een SUV (X5). En o ja, dan is er nog de i8 natuurlijk, ook een wagen met stekker. Wat je bij BMW echter niet in het stopcontact kan steken zijn stationwagens. En daar zal de komende jaren geen verandering in komen. Dat wist het merk alleszins te zeggen tijdens haar 'The Reveal'-feestje.

Gek, gezien de populariteit van de Touring in Europa natuurlijk. Al wist BMW eerder al te zeggen aan Autofans dat de Berline op wereldschaal zo veel groter is dan de stationwagen, dat het merk geen voordeel ziet in een plug-invariant van de Touring. En dat zijn straffe woorden, komende van een merk dat elk segment wil aan boren. Zelfs segmenten die het daarvoor zelf uit moet vinden...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws