Hierom doe je ook achteraan gewoon je gordel aan [Gif]

gif-ongeluk-zonder-gordel

Dat we het anno 2017 nog aan iemand moeten uitleggen; waarom je een gordel gebruikt. Toch durft iedereen wel al eens ongeklikt rond te rijden. Als passagier achteraan in een taxi bijvoorbeeld. Doet dat maar echter niet.

Hey, wij zijn de laatste om te beslissing wat je met je leven moet doen. Rook je graag elke dag drie pakjes Marlboro Gold, doe gerust. Het probleem bij gordels is echter dat je vaak niet enkel je eigen leven in gevaar brengt wanneer je besluit 'm te klikken. Want die 70 kilo die je dagdagelijks mee zeult (kan variëren afhankelijk van je eet- en rookpatroon) wordt plots een ongeleid projectiel in de wagen.

De meest dodelijk van allemaal? Inzittenden achterin die zich niet vast klikken. Komt het dan frontaal tot een stop, dan kan de inzittende vooraan ruggenwervels beginnen sparen via Artis-punten. Als hij überhaupt nog kan knippen na het ongeluk. Klik je dus maar vast. Ongeacht hoe ver de rit is, of je nu in een taxi zit en of je nu een waaghals bent of niet. Want je sleurt de rest mee in je keuze.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws