Marchionne: Klanten kopen Lambo's omdat ze niet aan Ferrari's geraken

sergio-hat

Deze maand in 'Marchionne doet het weer'; Lamborghini-klanten in de zeik nemen. Want de arme stumperds kopen zo'n Duitse Italiaan omdat ze geen échte Italiaan mogen kopen.

Fiat Chrysler opperhoofd Marchionne en stoute uitspraken, het zijn twee handen op één buik. Om je een inzicht te geven; tijdens persvragenuurtjes doet de man meestal niet anders dan iedereen die een deftige vraag stelt afzeiken voor een kwartiertje, Trump-gewijs. Op het autosalon van Genève nam hij alvast Lamborghini-kopers op de korrel. Want volgens Marchionne kopen ze een Lambo omdat ze niet aan Ferrari's geraken.

Waarmee de man tussen de lijnen door doelt op het feit dat Ferrari's stukken exclusiever zijn dan Lamborghini's. Zo is het geweten dat je minstens een dozijn paarden in je garage moeten hebben staan voor je kans maakt op exclusief goed van het merk uit Maranello. Om die lijn door te trekken en zeggen dat daardoor alle Lamborghini-eigenaars stumperds zijn, dat lijkt ons dan weer overdreven.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Evo X 09:01
afbeelding van Evo X

Politieke naïviteit bij hoger management mag/moet er zijn, maar zorg dan met zulke uitspraak dat je huidige produkt, Ferrari in dit geval, onfeilbaar is.

Adriaan 09:53
afbeelding van Adriaan

Italianen hun product, is in hun ogen altijd onfeilbaar, al valt het uiteen met de manager die erbij staat, is het nog altijd geen probleem. Soms vraag je uzelf af, en vooral als je met italianen moet samen werken, of die wel in dezelfde realiteit leven als wij :p

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws