Heeft Europa nood aan 5 meter lange Volkswagen Atlas?

volkswagen-atlas-2016_3

Specifiek in elkaar geschroefd (in en) voor de Amerikaanse markt maar ondertussen overweegt Volkswagen de 7-zits Atlas ook naar onze contreien te halen. Waardoor je Q7-dimensies krijgt met een VW-badge erop. Of we hier op zitten te wachten?

De vinger staat op de knip bij Volkswagen dankzij de dieselgate-affaire. Waardoor het niet onlogisch is dat het merk er alles aan doet om zo goedkoop mogelijk modellen in de markt te zetten. Eén manier daarvoor is om marktspecifieke producten wereldwijd te commercialiseren. Denk maar aan de 'One Ford'-strategie. Bij Volkswagen overwegen ze alvast om de VS-specifieke Atlas ook naar Europa te halen.

Dit volgt na het nieuws dat ze hem ook zullen introduceren in Rusland. Al zit VW natuurlijk met het feit dat we in Europa niet staan te springen voor gigantische 7-zitters én dat we binnenkort al een 'Tiguan XL' krijgen met zeven zitplaatsen. Waardoor ons de kans zeer klein lijkt dat VW de stap neemt.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Evo X 16:56
afbeelding van Evo X

Als 'm elders verkocht wordt waarom niet bij ons? Zijn nu merken die specifieke modellen bij ons ook niet invoeren, en via via importeren ze 'm dan toch.

Wim 20:09
afbeelding van Wim

geen lelijke wagen, maar ik zou hem toch daar laten

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws