Dieselgate: Er hangt vuil aan de knikker van Bosch

bosch

Hangt het van een groep Amerikaanse advocaten af, dan speelde Bosch een sleutelrol bij de ontwikkeling van de sjoemelsoftware en moet het bedrijf daardoor ook op de blaren gaan zitten.

Onderdelenleverancier Bosch heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het samen met Volkswagen de bekende sjoemelsoftware heeft ontworpen. Al verschool het zich altijd achter het feit dat het VW's verantwoordelijkheid was om de software toe te passen. Lariekoek volgens een groep advocaten die de belangen verdedigen van getroffen Amerikanen door de sjoemelsoftware. Zij duiden er op dat Bosch al in de jaren 90 begon met de ontwikkeling en dat het druk heeft uitgeoefend op de VS om de dieselwagens goedgekeurd te krijgen.

Bosch neemt de beschuldigingen alvast serieus en weerlegt het feit dat 38 van haar werknemers jarenlang fulltime bezig waren met het ontwikkelen van sjoemelsoftware. We hebben hier alvast nog niet het laatste van gehoord...

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
User4580 13:34
afbeelding van User4580

Makkelijk om vingertjes te wijzen, wil je geen schoemelsoftware? Ontwikkel ze dan zelf. Als je dat dan zegt tegen iemand en die staat daar wat suf te staan zeg ik "Nee, gaat dat niet lukken?" well then shut up :)

pieterjan 20:53
afbeelding van pieterjan

Weet je wat dit is, geldklopperij van de Amerikanen. Als dit een Amerikaans bedrijf was geweest was dit allemaal in de doofpot gestopt maar het is weer een bedrijf dat niet van daar is dus moeten die ook betalen. Ze kunnen er gewoon niet tegen als er andere landen op bepaalde vlakken beter zijn in bepaalde sectoren als zijzelf.

andre 19:30
afbeelding van andre

wie zen gat verbrandt moet op de blaren zitten,ook giganten zoals vw en bosch.
het enige wat telt is winst,hoe? daar liggen ze niet wakker van.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws