Lancia Ypsilon komt anoniem piepen

lancia-ypsilon-facelift-2015_01

Het teaserbeeld heeft zich nog niet comfortabel genesteld op Autofans, of Lancia gooit gewoonweg beeld van de nieuwe Ypsilon online. De foto toont alvast een evolutie die de Italiaan misschien wel een stukje anoniemer maakt.

Moeten we het persbericht geloven, dan zal Lancia het interieur van haar Ypsilon facelift stevig opwaarderen met een hertekend dashboard, nieuwe materialen, een nieuwe instrumentencluster en het Uconnect infotainmentsysteem. Ook de motoren zijn voortaan allemaal EURO 6 en tot 95 pk sterk. Dus op die vlakken zit het wel snor.

Het uiterlijk, dat lijkt niet meteen in de positieve richting te evolueren met de facelift. Het geheel - bestaande uit nieuwe grille, bumper en mistlichten laat het geheel anoniemer ogen. Alsof je ongeveer elke badge op het front kan plakken. Hopelijk kan de achterkant meer overtuigen. Beeld geeft Lancia daarvan nog niet mee.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Maurice P.P. 14:29
afbeelding van Maurice P.P.

Nog zo'n ouderwets geval uit de Fiat-groep... Fiat zou er beter mee stoppen. In hun eigen gamma niks dat op iets trekt; enkel een Fiat 500 in elvendertig 'formaten'; de rest is allemaal gerebadged afval: Freemont, camionettekes waar de leeuw of de chevron werd afgepeuterd en hoop en al nog een mislukte poging om iets Kangoo- of Partnerachtig neer te zetten.
Bij Alfa al niet veel beter: na 10 jaar 'aankondigen' komen ze eindelijk nog eens met iets nieuw... dat hoogstwaarschijnlijk ook weer niemand zal willen kopen.

Techno Patat 20:58
afbeelding van Techno Patat

Ik wel! En samen met mij heel wat autoliefhebbers :-)!

Wat is er bij u gebeurt jong? Geen garantie gekregen op uw vrouw haar 500'tje waarvan de bumper 'plots wat verf verloor' :P? Laat uw vrouw der nog ne keer mee spelen en ga wat welgezinder gaan slapen hé kerelke :-)! Dat maakt het voor iedereen gezelliger ;-)!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws