Audi A8 L Chauffeur komt niet met chauffeur

audi-a8-l-chauffeur_01

Nee, je krijgt geen chauffeur bij de A8 L Chauffeur. Wel een resem aan speciallekes binnenin en fraaie 20-duims velgen aan de buitenkant.

Loop nog niet meteen naar de Audi-dealer om er ééntje te bestellen, want de wagen zal enkel in Japan gecommercialiseerd worden in een beperkte oplage. Hoe beperkt? Vijf stuks. Best beperkt naar Audiaanse normen.

De gelukkige Japanners die er ééntje weten te bemachtigen krijgen aan de buitenkant alvast heerlijke 20-duims velgen van Audi Sport met het typische Y-design. Grotere veranderingen moet je binnen zoeken. Het is te zeggen, Audi stompt gewoon nog wat meer luxe achterin de A8. Dat merk je aan het marmergrijze thema, de leeslichtjes, de minibar en het koelkastje tussen de twee achterste stoelen.

Diep in de buidel hoef je daarbij niet te tasten, want er komt ruwweg 5.000 euro bovenop de in Japan 116.000 euro kostende A8 4.0 TFSI LWB. Niet genoeg geld om een chauffeur te betalen natuurlijk. Gezien de naam die ze dit speciaal model geven eigenlijk spijtig...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws