Hyundai en Renault wijden nieuw logo Wit-Gele Kruis in

witgelekruisrenault

Met de levering van een hoop nieuwe i20's voor Hyundai en een aantal Renault Clio's brengt het Wit-Gele Kruis haar nieuwe logo naar buiten. Het oude was zo goed als versleten, het nieuwe heeft een heel verhaal bij.

"Als je het logo goed bekijkt, merk je dat er een witte weg door ons vernieuwde kruis loopt. Deze weg symboliseert dat we de klok rond ‘onderweg zijn’. Dat is ook echt zo: onze verpleegkundigen zijn dagelijks onderweg naar hun patiënten," vertelt algemeen directeur Stefaan Sarens, "Maar ook figuurlijk zijn ze steeds samen met hun patiënten, mantelzorgers, huisartsen, ziekenhuizen en andere zorgpartners op weg om professionele thuisverpleging op maat aan te bieden”.

In de provincie Antwerpen gaat het om een honderdtal wagens, die op dit moment al rond rijden en een nieuwe bestickering krijgen. Voor Hyundai is het de gelegenheid om de nieuwe generatie i20's aan de thuisverplegers aan te bieden. De eerste is alvast geleverd, een i20 1.1 CRDi. Er zullen dit jaar nog 165 exemplaren voor het Wit Gele Kruis afdeling Limburg volgen. Op de foto blijkt alvast dat deze verpleegster blij is om de wagen in ontvangst te nemen. Het Wit-Gele Kruis verwacht dat het oude logo binnen drie jaar volledig uit het straatbeeld verdwenen zal zijn.

wit-gele-kruis-nieuwe-hyundai-i20

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws