1.400 luxewagens vanop gestrand schip komen aan op hun bestemming

Gestrand schip Hoegh Osaka

Op 3 januari 2015 liep de Hoegh Osaka vast op een zandbank. Wat liep er vast, zeg je? Een schip met maar liefst 1.400 luxewagens aan boord. Na een stevige interventie is deze gestrande autogarage kunnen aanmeren in Southampton. De experts van de verzekeringsmaatschappij weten wat doen.

De introfoto liet nog wat aan de verbeelding over, maar bovenstaand plaatje maakt duidelijk dat het niet vanzelfsprekend is dat alle 1.400 wagens heelhuids Southampton in Engeland gingen bereiken.

Op 3 januari 2015 kwam het schip vast te zitten voor de kust van Engeland op een stevige zandbank en na een grootschalige reddingsactie en Costa Concordia-methodes is het schip nu eindelijk op bestemming in Southampton geraakt.

Zoals gezegd waren er 1.400 wagens aan boord met niet de allerminste prijskaartjes: Jaguar, Range Rover, Rolls-Royce, Mini en Porsche zijn de voornaamste merken aan boord en zoals onderstaande fotogalerij aantoont heeft niet elke wagen het zonder slag of stoot overleefd.

Op de foto met de witte Range Rover kunnen we duidelijk zien dat deze niet op zijn plaats is blijven staan terwijl het schip een paar tientallen graden schuin ging hangen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
landcruiser666 19:22
afbeelding van landcruiser666

op dailymail stonden er eergisteren al prentjes
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2928552/Hundreds-luxury-Land-Rov...

en de Wraith heeft het zonder kleerscheuren gehaald
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2932885/260-000-luxury-car-looks...

Stealth 13:37
afbeelding van Stealth

Die rode F-type wil ik gerust wel overnemen hoor. Met 50% korting vind ik een krasje niet zo erg.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws