Chinees luxehotel bestelt 30 bespoke Rolls-Royces

rolls-royce-louis13-hotel_01

Geld moet rollen. En beter rollen dan in een Rolls-Royce is bijna onmogelijk. Daarom schaft het Louis XIII hotel in Macau (China) de grootste vloot ooit aan om de hyperrijke klanten in alle luxe te vervoeren.

Stephen Hung, een ietwat flamboyante Chinese entrepreneur is momenteel één van de grootste luxehotels aan het neerpoten. Gepast vervoer is dan ook, eumh, gepast. Daarvoor klopt de 55-jarige Chinees aan bij Rolls-Royce. De man bestelde maar liefst 30 bespoke Phantoms met verlengde wielbasis waarvan 2 de duurste Rolls-Royces ooit zullen zijn dankzij het gebruik van gouden accenten.

Rolls-Royce blijft vaag over de details (lees: respect voor de klant) maar bevestigt de bestelling en dat alle wagens klokjes zullen krijgen die specifiek ontworpen zijn door Graff Luxury Watches. Al kunnen we uit de foto's halen dat de mastodonten ook een special kleurtje krijgen en een interieur met ruitjesmotief.

rolls-royce-louis13-hotel_01

De grootste RR-vloot ooit zal haar werk doen voor het Louis XIII hotel in Macau dat begin 2016 open zal gaan. De rijkdom zit tegenwoordig in China, dat staat vast...

rolls-royce-louis13-hotel_01
rolls-royce-louis13-hotel_01

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws