Autohandelaars krijgen een slechte naam

bvcpro

Een autohandelaar uit Erpe-Mere is met zijn vrouw naar Venezuela getrokken. Niets mis mee? Bwa...

Bart Van Caenegem, de man achter "BVCPro eerstekeus tweedehandswagens was tot over een tijdje een gewone autohandelaar. Tot hij op een dag een snood plan bedacht. Hij verzamelde zoveel mogelijk wagens van klanten "voor onderhoud". In werkelijkheid verzamelde hij gewoon wagens die hij snel kon verkopen achter de onwetende eigenaars hun rug.

Toen klanten persoonlijk even gingen vragen hoe het met hun wagen gesteld was bleek de hele zaak leeg en opgedoekt te zijn. Geen wagens meer te bespeuren. Deze snelle verkoop maakte hij mogelijk door de auto's snel te transporteren naar buitenlandse handelaars. Met het geld van ongeveer 40(!) wagens kocht hij zich een nieuw zorgeloos leven in Venezuela. Samen met zijn vrouw. De reputatie van kleine zelfstandigen in de autobranche is er niet beter op geworden...

En de gedupeerden? Die kijken machteloos toe...

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Yannick 08:23
afbeelding van Yannick

Dat was dan ook met een licht sarcastische toon bedacht die titel ;-)

Olivier Francois 20:25
afbeelding van Olivier Francois

Hij is opgepakt in Thailand, Nara Belgie overgebracht en was na korte tijd alweer op vrije voeten. Hij is nu gewoon terug bezig met tweedehandswagens te verkopen. Is hier België dus is allemaal mogelijk. Van al dat geld is ook niets teruggevonden, zal ergens goed verstopt zitten en volgens zijn verhaal is het allemaal opgedaan. Ongelooflijk wat hier allemaal kan en mag.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws