De Lancia Flavia kost je € 37.500

Lancia wil zijn nieuwe cabrio duidelijk hoog positioneren, want  € 37.500 is niet weinig. Zijn prijs maakt hem volgens Lancia desondanks de meest voordelige wagen in zijn segment. Het segment waarover we praten is het zogenaamde luxe 4-zits cabrio segment. Het is moeilijk om daar veel concurrentie terug te vinden, maar wel leuk is dat een lederen interieur op de Flavia standaard is. Onder de kap heb je geen keuze, je zal het met de 170 pk sterke Chrysler 2.4 moeten stellen.

De motor wordt gekoppeld aan een 6-traps automaat. Verwacht dus een comfortabele cruiser, want de Flavia is natuurlijk onderhuids vooral een echte amerikaan. En waar amerikanen meestal steken laten vallen, is het interieur. In theorie is het zelfs niet zo slecht gezien om vooral de binnenkant aan te pakken, maar dat is natuurlijk de theorie. Volgende week verschijnt hij bij de dealers, daar kan je zelf de theorie naar de praktijk toetsen.

Lancia Flavia 2.4 2012

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker 13:32
afbeelding van Anonieme gebruiker

Bwakes, wat een lelijke smoel. Dan liever een Bimmer 3 cabrio voor bijna hetzelfde geld.
Verkoop maar eens een Lancia 2de hands, veel succes.

Wim 15:24
afbeelding van Wim

Vind hem nu niet lelijk. Voor 32.450 dollar heb je in de USA de 3.6 V6(283 pk) 200 Cabrio met dezelfde opties en die is zuiniger dan de 2.4 :)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws