BMW voorziet Rode Duivels voortaan van vervoer

Bondsvoorzitter François de Keersmaecker zal blij zijn. Hij en hoofdcoach Marc Wilmots mochten zonet de sleutel van hun BMW 7-reeks in ontvangst nemen. BMW is vanaf deze zomer hoofdsponsor van het Belgische nationale voetbalteam. Eén van de voordelen die de voetbalbond (KBVB) kan genieten is de beschikking over 12 BMW wagens. Niet de spelers krijgen die, die zijn genoeg verwend door hun eigen team, wel de leden van de technische staf.

Het is de eerste keer dat BMW partner is van een nationaal voetbalelftal. Naast de Rode Duivels sponsort BMW ook de Jumping in Antwerpen en Aalst en organiseert men ook de International BMW Golf Cup. Tot deze zomer was Audi nog nevensponsor van de Rode Duivels.

Laatst gepubliceerd

Reacties (10)

Plaats een reactie
Yvesw 14:47
afbeelding van Yvesw

Ik denk dat j3T zonet de comment van het jaar heeft gegeven... Wat een idiote sport!

Anonieme gebruiker 18:41
afbeelding van Anonieme gebruiker

is een volkswagen niet goed genoeg.

Anonieme gebruiker 20:01
afbeelding van Anonieme gebruiker

Die pottestampers zou men beter een fiets geven

Yannick 20:56
afbeelding van Yannick

ik vind alles wat meer dan 2000 euro vangt in de voetbalsport overdreven. Spijtig dat er geen andere sport populair is... american football... das tenminste nog sensatie. Nee nen hoop louis vuiton adepts die op de grond liggen rollen als een klein kind als er iemand me ne schouder tege botst... ahhhhrgg k*tsport.
schonen bmw wel :-)

Yvesw 21:26
afbeelding van Yvesw

@Yannick: American football? Rallycross, dat is nog eens een sport! Om nog maar te zwijgen over BMX/ Veldcross/ Motocross/ Nerfbattles... :)

BePa 22:05
afbeelding van BePa

Van mij mag ieder op een aanvaardbare manier zijn boterham verdienen. Iedereen heeft zijn waardevolle talenten en het is fijn dat je die als mens kan inzetten ten voordele van eigen levensvreugde en zo mogelijk ook ten voordele van de medemens.
En voetbal heeft duidelijk ook zijn waarde: Het brengt voor velen onder ons een aangename afwisseling van spanning en spel, naast de dagelijkse beslommeringen en het moeten van hier en het moeten van daar.

Maar anderzijds: Wat is verder de maatschappelijke relevantie van voetbal ? Het is een boeiend spel, van elf tegen elf mensen die met een bal spelen, en wat dan nog ? Mijn gevoel zegt ook dat de cadeaus die BMW uitdeelt er ver over zijn.
Het valt nog te vrezen dat die pipo's van de voetbalbond ondertussen zo wereldvreemd zijn dat ze zo'n gestes niet kunnen missen en er werkelijk van overtuigd zijn dat dat normaal is bij hun functie.
Het zou fijn zijn dat alle andere sporters ook eens gelijkwaardig aan bod komen. Daarom vind ik die olympische spelen trouwens zo fijn: We merken nog eens dat er wat anders bestaat dan voetbal en wielrennen.

Anonieme gebruiker 22:32
afbeelding van Anonieme gebruiker

Toppunt van slechte product-placement.
Wie wil er nu nog met een 7 geassocieerd worden?

Yvesw 22:40
afbeelding van Yvesw

@BePa: Inderdaad, ik heb niets tegen het spel (eigenlijk wel, maar dat ligt op een dieper psychologisch niveau :p) het probleem ligt hem in het geld dat er in dat circus ronddraait. Als ik zie dat er voetballers zijn die 200.000 euro per week verdienen vraag ik toch af waar we mee bezig zijn...

Maar swat, dat is voor een andere website dan autofans.be

Techno Patat 18:43
afbeelding van Techno Patat

Iets voor het zusje: soccerfans.be! (bestaat dat nog? Ik heb da nu echt nog nooit bezocht sie :P!)

Anonieme gebruiker 19:05
afbeelding van Anonieme gebruiker

kLOOTE JAN, zou johan B zeggen.

Laat ze eerst hun hersenen gebruiken , maar die hebben ze wel niet , zijn tot hun 14 naar school geweest.

Ik heb wel mijn 520 zelf betaald!

Dank u BMW , de kosten zullen ons wel doorgerekend worden.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws