Waarom ook niet: Top Car Vantage GTR2

Geef toe, zonder de afbeelding hiernaast wist je niet dat het artikel over een Porsche ging gaan. Laat staan een Cayenne Turbo. Top Car heeft zopas zijn 19e exemplaar van de Vantage GTR2 afgewerkt. De tot 50 stuks gelimiteerde wagen verkoopt als zoete broodjes en bijna alle verkochte exemplaren zijn tot de nok uitgerust. Top Car doet trouwens ook motorische tuning maar daar had deze klant geen oren naar. Kwestie van tevreden zijn met 500 pk en 700 Nm koppel hé...

 

Buiten de toch wel aggressieve maar niet overdreven body kit, (oke, schrap dat laatste maar) is velgenfabrabrikant ADV.1 ook van de partij. Het setje ADV5.0 wielen staat de Vantage GTR2 inderdaad als gegoten. Het interieur is minstens even ingrijpend onder handen genomen. Buiten de witte piping op de zetels is alles blacked out. Als het niet met carbon is dan wel met zwarte kevlar. heerlijk sportief, sinister, duister of gewoon zwart.

Wil je ook een Top Car behandeling op je Cayenne Turbo laten uitvoeren zorg dan dat je minstens een 45.000 euro kan spenderen. (Dan heb je de de Carrera GT gestijlde uitlaat nog niet aangevinkt op het lijstje, het is maar dat u het weet)

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Yvesw 17:56
afbeelding van Yvesw

<strong>- edit: fixed, thx! -

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws